[Previous entry: "Op de grens"] [Main Index] [Next entry: "Beeldtaal"]

02/16/2004 Archived Entry: "Hanna"

Van Hanna, een nichtje van mijn vrouw, kreeg ik het verzoek een foto van haar met haar gitaar te maken. Er moest ook ruimte zijn voor een songtekst die ze had geschreven voor een goede vriendin. De songtekst heb ik weggelaten, die zou onleesbaar zijn, maar is in het origineel geplaatst in de rechter kolom waarbij uiteraard de gitaar is uitgespaard.
De foto is gisteren genomen in de kleine studio van Fotogroep Vlinderstad met de Canon 10D. Samen met Hanna is achter het beeldscherm daarna deze bewerking tot stand gekomen. Zij blij, ik tevreden, de zondag weer nuttig besteed.


Replies: 4 comments

Vind de foto mooi zo. leuk dat die gitaar zo uit het kader steekt.

Posted by Peter @ 02/28/2004 01:39 AM CST

Hallo Riekus,

Je raakt een gevoelige snaar! ;-)
Ze speelde echt en het was een lieflijk deuntje. De vingers staan wat ongelukkig, dat was mij ook al opgevallen. Maar dat zie jij en dat zie ik maar dat ziet de klant niet...die ziet een aantrekkelijke vormgeving en is er blij mee, maar het kon inderdaad beter.
De Martin was zelfs nog voorzien van een versterker!

Posted by Harry @ 02/27/2004 08:47 PM CST

Hallo Harry,
een wel heel brave foto vind ik, ze aait de snaren (speelt ze wel echt? of houdt ze de vingers alleen maar in positie? is me niet duidelijk) en glimlacht daarbij, voor mij spreekt er geen muzikale diepgang, dynamiek, agressie, of passie uit de foto. tik van mij: ik zie direct dat ze een Martin gitaar heeft (is prominent in beeld gebracht alsof het reclame daarvoor betrof), duurder zijn ze er haast niet.
Beetje tegenwind maar dat houdt je fris moet je maar denken :). Riekus

Posted by Riekus Reinders @ 02/27/2004 08:12 PM CST

Knap hoor!

Posted by Willem @ 02/17/2004 09:09 AM CST

Powered By Greymatter