[Previous entry: "Hartverwarmend"] [Main Index] [Next entry: "De "gelukkige" winnaar"]

02/11/2005 Archived Entry: "BINGO!"

Gisteravond was in Amsterdam op de RAI de prijsuitreiking van de fotowedstrijd die door de Telegraaf en Proteq Direct was uitgeschreven. 20 uur moesten we daar zijn maar het was weer druk rond Amsterdam en bovendien waren de verwijsborden naar een speciale parkeerplaats niet correct geplaatst zodat we een afslag mistten. Dankzij een behulpzame buschauffeur van de pendeldienst, die alleen met ons als passagiers al ging rijden en ons bovendien aan de achterzijde van het RAI-complex afzette, lukte het toch nog net op tijd te zijn voor het officiŽle gedeelte.

Zoals al eerder bekend ontving ik een eerste prijs in de categorie Auto en Vorm en een derde prijs in de categorie Auto en Verkeer, overigens met de foto die ik had ingezonden voor de categorie Auto en Verleden, maar bovendien mocht ik ook nog de hoofdprijs in ontvangst nemen! Die prijs bestaat uit een geheel verzorgde reis van twee weken naar ItaliŽ, ter waarde van Ä1500.-, met als vervoermiddel een Lancia Thesis met daarbij bovendien nog Ä1000.- zakgeld cash in het handje. Bovendien kunnen de kinderen gewoon mee want de reisdatum mag ik zelf bepalen. Dat wordt dus deze zomer niet kamperen want een Adria achter een Lancia van Ä55.000.- zagen ze toch niet zo zitten. ;-)

Saillant detail was overigens dat de winnende foto in de categorie Auto en Vrouw werd gediskwalificeerd omdat de inzender de foto ergens van een website bleek te hebben geplukt en onder eigen naam had ingezonden! Hoe diep kun je zinken maar het laat ook meteen de keerzijde zien van het mogen inzenden per mail van lage-resolutie bestanden bij fotowedstrijden.gefotografeerd door mijn vrouw Margreet

Powered By Greymatter