[Previous entry: "Regenboog boven Ypenburg"] [Main Index] [Next entry: "Fietstunnel"]

11/04/2006 Archived Entry: "Storm, hagel en herfst"

Afgelopen week werd Nederland geteisterd door een stevige storm. Ik heb daar in Den Haag nog een aardig staartje van meegepikt. Mijn caravan stond 's nachts te schudden en te trillen en zelf was ik er ook niet helemaal gerust op omdat aan de windzijde van mijn slaapplek een enorme boom, nog volop in het blad, de volle laag te verwerken kreeg. Toen dan ook 's nachts rond 2.15 uur met veel gedonder een tak op het dak van de caravan viel zat ik rechtop van de schrik. De tak bleek gelukkig slechts een takje te zijn maar toch heb ik nog wel overwogen de hele caravan die nacht nog te verplaatsen. Alleen het feit dat overal bomen stonden deed me daar uiteindelijk van afzien. Het bleef gelukkig bij die ene tak maar van lekker rustig slapen was bepaald geen sprake meer.
Ook de stevige hagelbuien van een dag later hebben we overleefd maar fietsen en buiten werken is dan geen pretje meer; verkleumd tot op het bot heb ik uren nodig gehad om weer warm te worden.
Als je dan uiteindelijk op je dakraam een prachtig herfstblad ziet vallen weet je dat de herfst nu dan echt zijn intrede heeft gedaan.Powered By Greymatter