[Previous entry: "Rain in MM"] [Main Index] [Next entry: "Model Emmen.NU"]

01/21/2007 Archived Entry: "Together (again)"

Vanavond zal de officiŽle presentatie plaats vinden van de eerste cd van gospelgroep Together. Al eerder liet ik hier een ontwerp zien voor de cover van hun cd die echter, hoewel fraai bevonden, als te serieus werd afgekeurd voor de voorkant. Met het tweede ontwerp was de groep echter erg in hun nopjes.
Op basis van een aangeleverde ruwe tekst, een aantal reportagefoto's, een authentiek stuk gospeltekst in het hebreeuws en een rotsfoto uit het archief is de binnenzijde vorm gegeven.
De handenfoto kon gelukkig wel gebruikt worden voor de cd-opdruk en voor de achterzijde waarbij het nog even lastig was de voorzijde en de achterzijde met elkaar in overeenstemming te brengen.
De presentatie zal plaatsvinden in het witte kerkje in Nieuw-Dordrecht. Naast een optreden van Together zullen ook Albert, Gea en Ria Moorlag zingen. Tijdens het optreden van Together zal er mbv een beamer een presentatie van foto's plaatsvinden met o.a. foto's door mij gemaakt tijdens de cd-opnames.
De oplage is voorlopig gesteld op 100 exemplaren maar met deze vormgeving moet dat toch makkelijk een veelvoud kunnen worden toch? ;-)Powered By Greymatter