[Previous entry: "Kadasterdag 2008"] [Main Index] [Next entry: "Back to the Eighties"]

06/08/2008 Archived Entry: "Blues & Jazz"

Vrijdag 30 mei vond weer het Blues & Jazz festival in Emmen plaats. Fotogroep Vlinderstad werd opnieuw uitgenodigd een fotoreportage te maken waaraan vier leden gehoor gaven. Ondanks een druk programma dat weekend wil ik zo'n fotografiemoment toch niet overslaan. Niet in de laatste plaats om de nieuwe apparatuur (camera Canon 40D met de lenzen 10-22 mm en 70-200 mm 2,8 IS) onder moeilijke lichtomstandigheden te kunnen testen. Vergeleken met mijn oude 10D is het een hele verbetering maar de omstandigheden zijn zo lastig dat er toch nog wel heel veel beeld verdwijnt in het emmertje. Uiteindelijk bleven er 65 platen over die gezien mogen worden, of ze het aanzien waard zijn is natuurlijk weer wat anders.
Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij de hoofdact die een uur te laat om 1 uur 's nachts in de Brasserie begon. De volgende ochtend moest ik voor de reportage van de Kadasterfamiliedag alweer om half 6 eruit terwijl ook 's nachts nog thuis de kaartjes leeggepomt dienden te worden op de computer. Soms moet je keuzes maken en die zijn niet altijd leuk maar vaak wel verstandig.

Hieronder een aantal aardige plaatjes terwijl de rest weer te vinden is via de knop NABESTELLEN in de linker kolom.Powered By Greymatter