[Previous entry: "Blues & Jazz"] [Main Index] [Next entry: "Italiaans vijftal"]

06/08/2008 Archived Entry: "Back to the Eighties"

Gisteravond vond bij de Grote Rietplas in Emmen het Back to the Eighties festival plaats. Samen met vrienden gingen we voor een paar uur terug naar de tijd van onze jeugd. Artiesten die optraden waren Fisher-Z, Billy Ocean, Het Goede Doel en Kool & the Gang.
Helaas mocht er geen professionele fotoapparatuur meegenomen worden op het terrein. Onderstaande foto's zijn daarom ook gemaakt met een compactcamera. Misschien maar goed ook want anders was ik waarschijnlijk weer niet te houden geweest met al dat mooie licht.
Ook de muziek was zeker waard gehoord te worden, met name Billy "rasta" Ocean en de meezingers van Het Goede Doel vielen bij ons in de smaak. Kool & the Gang deed echter meer denken aan een boysband met veel te jonge jongens en een vrij onbekend repertoire wat ze aan het eind met het nummer Celebration nog even goed probeerden te maken maar toen waren wij al afgehaakt richting de disco. Al met al toch wel een prachtig feest op een mooie locatie hier vlak om de hoek, wat wil je nog meer!

Meer foto's zijn weer te zien via de link NABESTELLEN.
Billy Ocean
Het Goede Doel
Kool & the Gang
Kool & the Gang

Powered By Greymatter