[Previous entry: "Rupspop"] [Main Index] [Next entry: "Kunst in de kas 2008"]

09/14/2008 Archived Entry: "Harleydag Delfzijl"

Een groot artikel in het Dagblad van het Noorden beloofde veel spektakel op de Harleydag 2008 in Delfzijl afgelopen zondag. Reden om met een aantal fotografen die kant op te rijden om ons geluk te beproeven.

Prachtige motoren natuurlijk overal maar met name de Wastelanders met hun van schroot opgebouwde futuristische roestbakken trokken mijn aandacht. Tijdens hun rit door de stad ben ik met hun opgetrokken alsof ik hun exclusieve fotograaf was. Op een gegeven moment werd ik op de schouder getikt, bleek één van de wastelanders mij te kennen. Na het noemen van zijn naam herkende ik in hem de politieman waar ik een aantal jaren geleden, samen met nog een paar vrienden, mee op wintersport ben geweest! Niet gek dus dat ik hem wat extra aandacht heb gegeven hoewel hij die door zijn opvallende optreden toch sowieso ook al wel naar zich toe trok.

Naadloos ging deze wilde rit over in een fotosessie met een gebodypainte dame waarna de verkleumde Miss Wet T-shirt en Mister Bierbuik verkiezing bij de molen weer over ging in een verwarmende paaldansact in de Passietent. Wil je daar ook foto's van zien, en ook nog meer ander werk, dan kun je hier doorklikken.

Ook kun je de foto's nabestellen als print maar ook als bestand downloaden; handig als je de foto zelf wilt (laten) printen. Klik in het linkermenu op NABESTELLEN.Powered By Greymatter