[Previous entry: "Harleydag Delfzijl"] [Main Index] [Next entry: "Silhouet"]

10/05/2008 Archived Entry: "Kunst in de kas 2008"

Aan de expositie lag het niet en ook is Kunst in de Kas inmiddels tot in de wijde omgeving bekend, toch was de belangstelling voor de tiende editie van dit evenement beneden de verwachting. Grote spelbreker was vandaag de regen die onophoudelijk en met bakken uit de hemel kletterde en deze eerste oktoberzondag tot een trieste herfstdag omtoverde. Geen wonder dat de mensen massaal wegbleven maar jammer was het wel.

Fotogroep Vlinderstad was uiteraard ook weer aanwezig en ditmaal in een rozenkwekerij. Speciaal voor deze expositie hadden we 10 meer dan levensgrote fotoprints van het folkloristisch festival SIVO opgesteld. De foto's zijn gemaakt door clublid Riekus Reinders die ook net deze week bericht kreeg dat hij dit jaar winnaar is van de SIVO-fotowedstrijd. Daarnaast hingen er tussen de panelen 20 foto's in het formaat 40x50 cm van diverse clubleden. Samen met Ruud Janse bestond mijn bijdrage uit een serie van elk 5 sportfoto's op het formaat 60x80 cm die het afgelopen half jaar nog hingen bij Landal Greenpark Aelderholt.

Al met al een fraaie in het oog springende expositie die best nog wat meer aandacht had mogen krijgen maar die toch ook weer niet slecht bezocht is en in ieder geval wel werd gezien, ondanks alle fraaie rode rozen in de kas.

Powered By Greymatter