[Previous entry: "Voorjaar op de markt"] [Main Index] [Next entry: "Nacht van MM"]

06/08/2009 Archived Entry: "Kadasterdag 2009"

Afgelopen zaterdag was het opnieuw feest op alweer de 15e Kadasterdag. Op sportcentrum Papendal werd van alles georganiseerd om het jong en oud naar de zin te maken. Ditmaal was onder de naam Festival FiŽsta gekozen voor een wat kleinschaliger en informeler opzet dan vorige jaren, mede onder invloed van de crisis, die ook het Kadaster inmiddels flink "bezig houdt". De pret was er, voor zover ik kan inschatten, niet minder om en er waren vele collega's van de diverse vestigingen die de kans pakten even bij te kletsen.

Entertainment was er op het open podium waar iedere kadastermedewerker of relatie zijn kunsten mocht laten horen en zien. Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat dit podium de hele middag door bezet was met singer-songwriters, linedancers, een metalband en een heuse eigen Kadasterband!

Als fotograaf mocht ik ook dit jaar weer een beeldverslag maken van dit spektakel net zoals ook de afgelopen vier jaren. Op een groot televisiescherm werd doorlopend een slideshow van de afgelopen vier jaar getoond. Hoewel een groot scherm verdween hij toch een beetje in het niets naast het open podium in de grote tent. De kwaliteit zag er prima uit maar een beamerprojectie op meer vierkante meters op een eigen locatie (het podium in de Athenezaal wellicht) en met ondersteuning van geluid zou wellicht meer aandacht hebben getrokken en een op zichzelf staande activiteit hebben kunnen zijn.

Hieronder een kleine impressie van deze dag. De reportage is terug te vinden onder NABESTELLEN in de linker kolom. Diegenen die interesse hebben voor een bepaalde foto kan ik vooral de downloadmogelijkheid aanbevelen maar het is ook mogelijk om foto's na te bestellen die binnen een paar dagen bij je op de deurmat kunnen liggen. Veel kijkplezier!Er is nog steeds een markt voor analoge directklaarfotografie!
De kinderen hadden het prima naar hun zin bij de opvang.
Fantastische avonturen voor waaghalzen met een fotoprint als bewijs!
Hot Chocolate in het Grand Cafť, daar word je vrolijk van ;-)
Veel belangstelling was er voor Nick en Simon aan het eind van de dag.
Met name jonge meisjes waren dolenthousiast of zwijmelden weg.
Een enkeling lukte het nog een handtekening te bemachtigen, een niet geringe prestatie!


Powered By Greymatter