[Previous entry: "Kadasterdag 2009"] [Main Index] [Next entry: "Vliegshow Oostwold"]

06/13/2009 Archived Entry: "Nacht van MM"

Na vele jaren Blues en Jazz Nacht te hebben geheten was er dit jaar voor het eerst de Nacht van Emmen. Dit geeft de mogelijkheid een veelzijdiger muziekkeuze te presenteren in de emmer cafés. Het was er beslist niet minder om en ook dit jaar weer gezellig druk.
Als Fotogroep Vlinderstad mochten we ook dit jaar weer een beeldverslag maken van alle optredens met de nadruk op de activiteiten in de Grote Kerk en van de leerlingen van de muziekschool CQ. Met drie leden hebben we daar weer gehoor aan gegeven en kan de organisatie weer rekenen op fraai beeldmateriaal.
Uiteraard veel in kleur gefotografeerd en helaas ook veel met de flitser gezien de door de cafés zeer slecht geregelde uitlichting van de podia. Maar als je het flitslicht goed doseert en mengt met het omgevingslicht hoeft dat nog niet direct de sfeer kapot te slaan. Ik hoop dat ik daar in geslaagd ben; de resultaten zijn te zien en ook na te bestellen via de link NABESTELLEN in de linker kolom, met name het downloaden van bestanden kan ik aanraden; voordelig en je hebt daarna de mogelijkheid alsnog een print te laten maken of zelf te printen.
Hieronder vier platen die ik zelf wel waarderen kan, nu eens een keer in zwart-wit.

Powered By Greymatter