My Archives: January 2005

Sunday, January 30, 2005

Na het prijzengeweld van afgelopen week is het nog wachten op de officiŽle bevestiging van de Telegraaf. Tot nu toe heb ik het alleen nog maar op de website en in de krant gelezen. Ik had gedacht dat gisteren dan toch wel een brief in de bus zou liggen maar niet dus. Ook zijn ze voor de expositie tijdens de AutoRai, die loopt van 10 tot 20 februari, nog hoge-resolutie-bestanden nodig dus het wordt zo zoetjes aan tijd dat ze aan de bel trekken.

De vijfde foto die ik heb ingezonden voor deze wedstrijd hadden jullie nog tegoed. Onderstaande foto was mijn inzending voor de categorie Auto en Vrouwen.Posted by harry @ 05:41 PM CST [Link]

Wednesday, January 26, 2005

Vandaag heb ik in de bibliotheek maar even de Telegraaf van gisteren opgezocht. Er bleek inderdaad de uitslag in te staan inclusief de vermelding van de tweede en derde prijswinnaars in iedere categorie. Blijk ik ook nog een derde prijs te hebben gewonnen in de categorie Auto en Verkeer. Goed voor een arrangement voor 5 personen op de kartbeurs Xlerate in Juli in de Rai. Geen idee wat dat inhoud, we zien wel.
Overigens lijkt er een foutje te zitten in de toekenning van de eerste prijs voor de categorie Auto en Vormgeving. Ik heb die foto niet voor die categorie ingestuurd maar voor het thema Auto en Vakantie. Onderstaande foto was mijn inzending voor Auto en Vormgeving. Ik ben benieuwd of dit nog een staartje krijgt.Posted by harry @ 08:35 PM CST [Link]

Tuesday, January 25, 2005

Ik kreeg net via de nieuwsgroep nl.foto de tip dat ik ook bij de Telegraaf een prijs heb gewonnen in de categorie Auto en Vormgeving. Het blijkt ook nog eens de eerste prijs te zijn, goed voor een JVC digitale videocamera. Daarbij maak ik ook nog kans op de hoofdprijs; een geheel verzorgde reis naar Italie met een Lancia Thesis. Heel apart.


Posted by harry @ 11:47 PM CST [Link]

Mijn inzending voor de fotowedstrijd van CampingLife is gehonoreerd met een derde prijs! De prijs is een DVD-recorder van JVC. Prachtig natuurlijk maar wel jammer dat ik net een maand terug een DVD-speler heb aangeschaft; weet alles maar eens van tevoren. ;-)

De inzending moest worden vergezeld van een tekst van maximaal 100 woorden die samen zouden worden beoordeeld. Onderstaand het verhaal bij de plaat.

Betrapt!
De caravan inpakken valt niet altijd mee. Wat nemen we mee, maar vooral, wat nemen we niet mee? Een lekker koel biertje voor de eerste dag, op de camping in Nieuwpoort, mocht echter niet ontbreken. Want met een pilsje, in het zonnetje, is het toch wel heerlijk bijkomen van de voorafgaande stress.
Mijn zoon van zeven wil nog wel eens stiekem het laatste drupje uit de fles drinken. Dus toen ik even mijn riante plekje aan de zonkant van de luifel verliet zag hij zijn kans schoon, niet wetend dat hij daarmee een prachtige schaduw op het tentdoek wierp.De volledige uitslag is hier te vinden.

Posted by harry @ 08:03 PM CST [Link]

Sunday, January 23, 2005

Onlangs was ik voor een teambuildingsactiviteit van de Topografische Dienst Kadaster in Nijmegen. Tijdens de GPS-oriŽntatietocht kon ik het niet laten toch ook even dit plaatje van de Waalbrug mee te pikken.
PS: De commentaarfunctie werkt weer!


Posted by harry @ 09:19 AM CST [Link]

Wednesday, January 19, 2005


De oude IJsselbrug en spoorbrug bij Zwolle.

Posted by harry @ 10:38 PM CST [Link]

Saturday, January 15, 2005

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan een steenhouwer in Buitenpost. In goede harmonie zijn we tot een ontwerp gekomen waar we ons allen in kunnen vinden en die recht doet aan waar mijn vader voor stond en wat hij voor ogen had. Binnenkort zullen we waarschijnlijk de opdracht verstrekken waarna de steen een kleine twee maand later zal kunnen worden geplaatst op mijn vaders graf op het karakterisitieke kerkhof van Heachs‚n met zijn aparte in klimop gehulde toren.Posted by harry @ 10:40 PM CST [Link]

Monday, January 10, 2005Posted by harry @ 11:19 PM CST [Link]

Thursday, January 6, 2005Posted by harry @ 10:24 PM CST [Link]

Saturday, January 1, 2005Posted by harry @ 01:28 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter