My Archives: January 2007

Friday, January 26, 2007

Tijdens een reportage ter gelegenheid van het afscheid van de adjunct-directeur van de Topografische Dienst Kadaster trof ik deze beer stilletjes op een plank aan boven de bar van cafť Groothuis in Emmen. Het vertrek van o.a. Michel Magis bij de topo luidt een hele nieuwe ontwikkeling in met veel personele wijzigingen, technische vernieuwingen en onzekerheid mbt de huidige standplaats. De beer is nu echt los!Posted by harry @ 11:42 PM CST [Link] [No Comments]

Al ruim 3 jaar publiceer ik op deze website mijn foto's. Hieronder tref je de laatste 5 logs aan. Heb je de vorige 200 items gemist? Geen nood, volg de link 'Archive' onderaan deze pagina en je hoeft je voorlopig niet te vervelen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe items meld je dan aan bij mijn mailinglijst. Afmelden kan ook, net zo makkelijk. Ik wens je veel kijkplezier en tot ziens!
(door een technisch probleem zijn momenteel helaas mijn foto's in de gallerys niet te bekijken, er wordt aan gewerkt)

Posted by harry @ 10:22 PM CST [Link]

Wednesday, January 24, 2007

Afgelopen avond vond een speciale gala-avond plaats in het kader van de verkiezing van het model Emmen.NU. De presentatie werd gehouden in de Emmer bioscoop Utopolis. De verkiezing is uiteindelijk gewonnen door het model Ike die de jury wist te overtuigen met haar houding, klassieke uitstraling en haar ogen. Zij won hiermee een kledingcheque van 500 euro en een professionele fotoshoot bij de Emmer fotograaf Theo Berends. Ike was gefotografeerd door Riekus Reinders, lid van Fotogroep Vlinderstad, die daarom ook een workshop studiofotografie kreeg aangeboden van Theo. Hieronder een impressie van de avond, gefotografeerd met de Ixus 800 op 800 iso.Posted by harry @ 01:14 AM CST [Link] [No Comments]

Sunday, January 21, 2007

Vanavond zal de officiŽle presentatie plaats vinden van de eerste cd van gospelgroep Together. Al eerder liet ik hier een ontwerp zien voor de cover van hun cd die echter, hoewel fraai bevonden, als te serieus werd afgekeurd voor de voorkant. Met het tweede ontwerp was de groep echter erg in hun nopjes.
Op basis van een aangeleverde ruwe tekst, een aantal reportagefoto's, een authentiek stuk gospeltekst in het hebreeuws en een rotsfoto uit het archief is de binnenzijde vorm gegeven.
De handenfoto kon gelukkig wel gebruikt worden voor de cd-opdruk en voor de achterzijde waarbij het nog even lastig was de voorzijde en de achterzijde met elkaar in overeenstemming te brengen.
De presentatie zal plaatsvinden in het witte kerkje in Nieuw-Dordrecht. Naast een optreden van Together zullen ook Albert, Gea en Ria Moorlag zingen. Tijdens het optreden van Together zal er mbv een beamer een presentatie van foto's plaatsvinden met o.a. foto's door mij gemaakt tijdens de cd-opnames.
De oplage is voorlopig gesteld op 100 exemplaren maar met deze vormgeving moet dat toch makkelijk een veelvoud kunnen worden toch? ;-)Posted by harry @ 02:47 PM CST [Link] [No Comments]

Tuesday, January 9, 2007Posted by harry @ 07:13 PM CST [Link] [No Comments]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter