My Archives: February 2005

Wednesday, February 23, 2005

Naar aanleiding van de prijzen die ik heb gewonnen op de AutoRAI heb ik een aantal reacties gehad met de vraag welke foto's in de prijzen zijn gevallen. Dat is inderdaad niet helemaal duidelijk uit de voorgaande logs op te maken. Daarom hierbij nogmaals de winnende foto's.
Eerste prijs in de categorie "Auto en Vorm" en tevens de hoofdprijs
Derde prijs in de categorie "Auto en Verkeer"

Posted by harry @ 09:05 PM CST [Link]

Thursday, February 17, 2005

Omdat ik twee prijzen had gewonnen ontving ik ook twee uitnodigingen om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking vorige week donderdag. Ik had daarom nog twee vrijkaarten en een parkeerkaart over. Als rechtgeaard nederlander ben ik daarom gisteren, samen met een fotovriend, nogmaals naar de RAI geweest om weer eens lekker een dag te fotograferen.
Meer foto's zijn te vinden in de gallery onder "Series-Verkeer-Autorai 2005".AutoRAI 2005: mooie auto's, mooie vrouwen en heel veel mannen ;-)

Posted by harry @ 02:55 PM CST [Link]

Friday, February 11, 2005

Zojuist kreeg ik de foto's binnen die door de fotograaf van de Telegraaf gisteravond zijn gemaakt. Ik sta er weer "strak" op. Wellicht staat één van beide morgen in de krant. Hoewel ik me ook voor kan stellen dat ze publicatie achterwege laten vanwege de niet al te uitbundige uitstraling van de rechter persoon ;-). En toch heb ik daar echt wel uitgebreid staan glunderen (voor mijn doen dan natuurlijk) maar ik sta niet voor niets liever aan de andere kant van het glas.Posted by harry @ 05:28 PM CST [Link]

Gisteravond was in Amsterdam op de RAI de prijsuitreiking van de fotowedstrijd die door de Telegraaf en Proteq Direct was uitgeschreven. 20 uur moesten we daar zijn maar het was weer druk rond Amsterdam en bovendien waren de verwijsborden naar een speciale parkeerplaats niet correct geplaatst zodat we een afslag mistten. Dankzij een behulpzame buschauffeur van de pendeldienst, die alleen met ons als passagiers al ging rijden en ons bovendien aan de achterzijde van het RAI-complex afzette, lukte het toch nog net op tijd te zijn voor het officiële gedeelte.

Zoals al eerder bekend ontving ik een eerste prijs in de categorie Auto en Vorm en een derde prijs in de categorie Auto en Verkeer, overigens met de foto die ik had ingezonden voor de categorie Auto en Verleden, maar bovendien mocht ik ook nog de hoofdprijs in ontvangst nemen! Die prijs bestaat uit een geheel verzorgde reis van twee weken naar Italië, ter waarde van €1500.-, met als vervoermiddel een Lancia Thesis met daarbij bovendien nog €1000.- zakgeld cash in het handje. Bovendien kunnen de kinderen gewoon mee want de reisdatum mag ik zelf bepalen. Dat wordt dus deze zomer niet kamperen want een Adria achter een Lancia van €55.000.- zagen ze toch niet zo zitten. ;-)

Saillant detail was overigens dat de winnende foto in de categorie Auto en Vrouw werd gediskwalificeerd omdat de inzender de foto ergens van een website bleek te hebben geplukt en onder eigen naam had ingezonden! Hoe diep kun je zinken maar het laat ook meteen de keerzijde zien van het mogen inzenden per mail van lage-resolutie bestanden bij fotowedstrijden.gefotografeerd door mijn vrouw Margreet

Posted by harry @ 10:51 AM CST [Link]

Tuesday, February 8, 2005

Ik ben niet een fotograaf die op straat loopt en dan zonder gêne mensen aanspreekt voor het maken van een portret. Ik moet dan echt een drempel over.
Bij deze dames was het echter net andersom. Ik stond in Nijmegen wat verloren en verkleumd om me heen te zoeken toen deze meiden uitgelaten op me af kwamen en me vroegen een foto van hun te maken. In twee tellen stonden ze erop en weg waren ze alweer, mij verbouwereerd achterlatend. De kou kon mij toen even niet meer deren.
Posted by harry @ 11:06 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter