My Archives: May 2008

Wednesday, May 28, 2008Een typische oranje-plaat geschoten in Pienza. Ik werk ondertussen nog even door aan de italiecollectie, dus later weer meer.

Posted by harry @ 11:08 PM CST [Link] [No Comments]

Tuesday, May 20, 2008

Afgelopen zondag vond de Rietplasloop editie 2008 plaats bij ons in de wijk. Onze zoon liep ook mee op de 1 km afstand dus stond palief natuurlijk weer tot de tanden gewapend langs het parcours te spieden naar fotomomenten. Aanvankelijk was ik van plan rustig aan te doen maar toen de ontspanknop eenmaal op de sportstand begon te ratelen met 6,5 beeldjes per seconde was er geen houden meer aan. Het virus kreeg weer vat op me met als gevolg een overdaad aan beelden. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een kleine 700 foto's die zijn na te bestellen via de knop NABESTELLEN in de linkerbalk.

Ik wil met name even wijzen op de mogelijkheid om in plaats van afdrukjes per post thuis te ontvangen het ook heel aantrekkelijk is om de bestanden tegen een hele scherpe prijs te downloaden. Daarmee omzeil je de portokosten en kun je eventueel zelf bepalen hoe, waar en wanneer je de foto's wilt afdrukken. Of misschien gebruik je de plaatjes liever als achtergrond op je pc, ook dat is dan mogelijk zolang het maar voor eigen gebruik is.

Veel kijkplezier.Posted by harry @ 11:35 PM CST [Link] [No Comments]

Tuesday, May 13, 2008

De afgelopen twee weken zat ik in Umbrie en Toscane. Het was bedoeld als een vakantie maar ik heb weinig stil gezeten. Dat kan ook niet anders als je het Toscaanse landschap onder bereik hebt; het was eerder overuren draaien met als resultaat 1700 foto's in 10 dagen. Het sorteren is nog maar net begonnen maar onderstaand alvast een voorproefje van een ochtendopname rond half zeven 's morgens van het Trasimenomeer. Later meer.Posted by harry @ 07:33 PM CST [Link] [No Comments]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter