My Archives: June 2008

Sunday, June 29, 2008

Vorige week heeft mijn werkgever Het Kadaster definitief besloten onze vestiging hier in Emmen met ingang van 1 oktober 2009 te verhuizen naar Zwolle. Vanaf die datum zal mijn werkdag worden uitgebreid met 2 uren reistijd die voornamelijk in de trein zullen worden doorgebracht.Posted by harry @ 11:54 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, June 22, 2008Voor wat afleiding en om alvast in vakantiestemming te komen staat mijn Italiaanse serie nu online.

Posted by harry @ 12:02 AM CST [Link] [No Comments]

Monday, June 16, 2008Restanten van een schuur bij een verlaten boerderij in UmbriŽ.

Posted by harry @ 10:33 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, June 8, 2008

Gisteravond vond bij de Grote Rietplas in Emmen het Back to the Eighties festival plaats. Samen met vrienden gingen we voor een paar uur terug naar de tijd van onze jeugd. Artiesten die optraden waren Fisher-Z, Billy Ocean, Het Goede Doel en Kool & the Gang.
Helaas mocht er geen professionele fotoapparatuur meegenomen worden op het terrein. Onderstaande foto's zijn daarom ook gemaakt met een compactcamera. Misschien maar goed ook want anders was ik waarschijnlijk weer niet te houden geweest met al dat mooie licht.
Ook de muziek was zeker waard gehoord te worden, met name Billy "rasta" Ocean en de meezingers van Het Goede Doel vielen bij ons in de smaak. Kool & the Gang deed echter meer denken aan een boysband met veel te jonge jongens en een vrij onbekend repertoire wat ze aan het eind met het nummer Celebration nog even goed probeerden te maken maar toen waren wij al afgehaakt richting de disco. Al met al toch wel een prachtig feest op een mooie locatie hier vlak om de hoek, wat wil je nog meer!

Meer foto's zijn weer te zien via de link NABESTELLEN.
Billy Ocean
Het Goede Doel
Kool & the Gang
Kool & the Gang

Posted by harry @ 09:47 PM CST [Link] [No Comments]

Vrijdag 30 mei vond weer het Blues & Jazz festival in Emmen plaats. Fotogroep Vlinderstad werd opnieuw uitgenodigd een fotoreportage te maken waaraan vier leden gehoor gaven. Ondanks een druk programma dat weekend wil ik zo'n fotografiemoment toch niet overslaan. Niet in de laatste plaats om de nieuwe apparatuur (camera Canon 40D met de lenzen 10-22 mm en 70-200 mm 2,8 IS) onder moeilijke lichtomstandigheden te kunnen testen. Vergeleken met mijn oude 10D is het een hele verbetering maar de omstandigheden zijn zo lastig dat er toch nog wel heel veel beeld verdwijnt in het emmertje. Uiteindelijk bleven er 65 platen over die gezien mogen worden, of ze het aanzien waard zijn is natuurlijk weer wat anders.
Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij de hoofdact die een uur te laat om 1 uur 's nachts in de Brasserie begon. De volgende ochtend moest ik voor de reportage van de Kadasterfamiliedag alweer om half 6 eruit terwijl ook 's nachts nog thuis de kaartjes leeggepomt dienden te worden op de computer. Soms moet je keuzes maken en die zijn niet altijd leuk maar vaak wel verstandig.

Hieronder een aantal aardige plaatjes terwijl de rest weer te vinden is via de knop NABESTELLEN in de linker kolom.Posted by harry @ 04:59 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, June 1, 2008

Gisteren was weer de traditionele Kadasterfamiliedag op sportcomplex Papendal bij Arnhem. Gewapend met twee camera's en 6 Gb geheugenschijfjes ben ik van 's morgens 9 tot 's avonds 7 uur op jacht gegaan naar mooie plaatjes van alle activiteiten die er plaats vonden.
De dag werd afgesloten met een swingend optreden door de Motownhead en Syb van der Ploeg die werd bijgestaan door een zeer enthousiast achtergrondkoor van kinderen en tieners.

De foto's zijn te zien en eventueel na te bestellen via de link NABESTELLEN in de linker kolom.
Veel kijkplezier.Posted by harry @ 10:56 PM CST [Link] [No Comments]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter