My Archives: August 2007

Thursday, August 23, 2007

...heeft hij zich in ieder geval laten zien! Het wordt wel eens tijd, lijkt me. Deze foto's nam ik in de meivakantie bij Kijkduin; ik ben bang dat toen de zomer alweer voorbij was.

Posted by harry @ 10:30 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, August 19, 2007

Vandaag wordt in Groningen in het kader van Ride for the Roses, een project om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, door 10.000 mensen deelgenomen aan een fietstocht. De Ride for the Roses is een initiatief van wielrenner en ex-kankerpatiŽnt Lance Armstrong. Gisteren was ik in Groningen en belande per toeval in de Preride for the Roses. Dit is een initiatief van de sierteeltsector op de dag voorafgaand waarbij vanuit zeven lokaties in Nederland naar Groningen gefietst wordt om het startpistool voor de Ride of the Roses symbolisch te overhandigden aan burgemeester Jacques Wallage.
Burgemeester Jacques Wallage van Groningen.
De eerste 20.000 euro zijn binnen.
Hij was er ook.
Minister Gerda Verburg van LNV ontvangt een miniatuur "Ride for the Roses"-vrachtauto van de sierteeltsector en bovendien een bos bloemen vanwege haar verjaardag vandaag.
De "echte" vrachtwagen was ook aanwezig in het konvooi.

Posted by harry @ 11:14 AM CST [Link] [No Comments]

Thursday, August 16, 2007Meer beelden gemaakt op de Gouden Pijl 2007 in Emmen zijn hier te zien.

Posted by harry @ 09:05 AM CST [Link] [No Comments]

Afgelopen dinsdag vond alweer de 30e editie van de Gouden Pijl plaats in Emmen. Het is een echt wielercriterium van het type "rondje om de kerk". Onderstaand een aantal actiefoto's. Meer foto's volgen later.
Michael Boogerd die als meest strijdlustige renner met de Peter van Puttenprijs naar huis ging
Dario Cioni in actie
De uiteindelijke winnaar Danilo Di Luca uit Italie

Posted by harry @ 12:20 AM CST [Link] [No Comments]

Wednesday, August 8, 2007

Ook ik was dus de afgelopen drie weken in Frankrijk. De eerste twee weken in de Auvergne vlakbij de puy de DŰme en de laatste week samen met vrienden in de Bourgogne ter hoogte van Dijon. Het weer was, met name de eerste helft, niet geweldig; veel regen, onweer en frisjes. De tweede helft van de vakantie werd het gelukkig beter. Mijn fotografie had er echter wel onder te lijden want ik heb niet veel gepresteerd de afgelopen weken; een typische zomerdip dus.
Gelukkig had ik mazzel want toen we aankwamen op de tweede standplaats in Arnay-le-Duc bleek daar net die middag een thriatlonwedstrijd te worden georganiseerd. Weer eens wat anders dan al die franse landschapjes dus snel de caravan op z'n plek; een kop koffie bij de vrienden en aan de slag. Dat valt nog niet mee om goede opnamen van snel bewegende onderwerpen te maken maar uiteindelijk vond ik een plekje vlak na de waterverstrekking die fotografisch interessant was met onderstaande beelden tot resultaat.Posted by harry @ 11:41 PM CST [Link] [No Comments]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter