My Archives: September 2007

Saturday, September 22, 2007Posted by harry @ 07:21 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, September 16, 2007

Vandaag is voor ons een bijzondere dag zoals tot nu toe gelukkig ieder jaar om deze tijd. 16 september is mijn vrouw jarig en dat mag ook wel eens hier belicht worden. Daarom een toast op Margreet die onlangs nog voor mij poseerde bij een drinkbekken in Groningen ten behoeve van een fotowedstrijd uitgeschreven door de Drentse Waterleiding Maatschappij met als thema "Water beweegt je". Als zij met deze foto wint is dat goed voor een verwenarrangement in de Koperen Hoogte (een tot hotel verbouwde watertoren langs de A28 bij Lichtmis) compleet met diner, overnachting en jacuzzi! Dat zou pas een mooi verjaarscadeau zijn, tenminste, als ik mee mag natuurlijk! ;-)Vind jij dit overigens ook één van de beste drentse sites, schroom dan niet om (dagelijks) je stem uit te brengen op de Drentse Internet Top25!

Posted by harry @ 11:03 PM CST [Link] [No Comments]

Monday, September 10, 2007

Afgelopen weekend werd het voetbalstadion van Emmen voor het eerst in haar bestaan omgedoopt tot een ware poptempel. Zowel vrijdagavond als zaterdagavond waren er optredens van o.a. Frans Bauer, Jannes, Erik Hulzebosch, Hans de Booij en Marco Borsato. Dit alles in het teken van het 125-jarig bestaan van Univé Overijssel-Drenthe die deze optredens voor haar klanten gratis toegankelijk maakte. Ook kinderen van klanten konden aan kaarten komen. Hoewel wij geen Univé-verzekeringspakket hebben (mijn vrouw werkt bij de Rabo dus dat is glashelder) konden we zodoende toch nog aan kaarten komen via de oudpapierdoos van onze ouders. Helaas werd het niet toegestaan om professionele opnameapparatuur mee te nemen maar helemaal zonder zat me ook niet lekker. Onderstaande foto's zijn dan ook gemaakt met een compactcamera die helaas flink wat ruis geeft bij een hoge gevoeligheidsinstelling (800 iso).
"Lucky shot"; de handen op elkaar voor gangmaker Erik Hulzebosch.
Marco Borsato was de moeite van het uren staan zeker waard.
Een mislukte opname die ik toch wel heel aardig vind.

Posted by harry @ 11:28 PM CST [Link] [No Comments]

Monday, September 3, 2007

Vanwege het feit dat mijn schoonouders deze maand 45 jaar zijn getrouwd waren we gisteren met kinderen en kleinkinderen een dag in het Dolfinarium in Harderwijk. Het is ongelofelijk wat met name de dolfijnen en walrussen bereid zijn te doen voor een paar visjes maar wel met zichtbaar plezier bij met name de dolfijnen met hun gulle lach. Ook het plezier van de trainers straalde er vanaf wat blijkt uit onderstaande foto's.Posted by harry @ 12:04 AM CST [Link] [No Comments]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter