My Archives: October 2007

Sunday, October 28, 2007Posted by harry @ 12:07 AM CST [Link] [No Comments]

Wednesday, October 24, 2007

Volgens de Drentse Internettop25 is deze site de beste uit de provincie! Bezoekers schijnen massaal op mijn site te hebben gestemd met als gevolg dat ik deze week op de eerste plaats sta genoteerd. Ik snap er eerlijk gezegd helemaal niets van want ik kan het niet merken aan de bezoekersaantallen op deze site. Ik zal het toch maar nemen zoals het is en wil allen bedanken die hieraan hebben bijgedragen. Een bloemetje is denk ik wel op z'n plaats!Posted by harry @ 11:51 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, October 21, 2007

De afgelopen week zijn we op vakantie geweest in Gaasterland in een prachtig en zeer luxe huisje (o.a. open haard, zonnebank en sauna) op vakantiepark Sondel. Met z'n viertjes dachten we tot maandag een briefje op de mat lag met een uitnodiging voor koffie in huisje 36!?! Bleek dat mijn moeder, samen met een tante, ook een huisje op hetzelfde park hadden gehuurd. En om het feest helemaal compleet te maken kwam dinsdag ook nog m'n zus met haar kinderen een dagje op bezoek ;-)
Gelukkig lieten ze ons nog genoeg tijd om na zonsondergang de dag te verlengen met een zonnekuur en af te bakken in de sauna.
Al met al een zeer geslaagde herfstvakantie met overdag heerlijk weer (die ene woensdag vergeten we maar) en een aangenaam gezelschap en 's avonds de geneugten van het huis en dat op slechts honderd kilometer van Emmen!
Posted by harry @ 10:06 PM CST [Link] [No Comments]

Sunday, October 14, 2007

Vanmiddag heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van de Fotomanifestatie Drenthe 2007. De organisatie van deze fotowedstrijd en expositie was dit jaar in handen van Fotogroep Vlinderstad. Uiteindelijk heeft Fotogroep Vlinderstad met haar inzending de tweede plaats bereikt en zelf mocht ik, in de categorie Individueel, eveneens de tweede prijs mee naar huis nemen met de foto die ook op de poster is geplaatst (zie vorige item). De prijs bestond overigens uit een gegraveerde 1 Gb usb-stick gepresenteerd in een aluminium fotolijst.

Onderstaand een kleine impressie van de expositie die nog tot 22 oktober is te zien en waar 127 foto's hangen ingezonden door leden van 8 fotoclubs uit Drenthe en Noord-Overijssel.Posted by harry @ 06:48 PM CST [Link] [No Comments]

Friday, October 12, 2007Posted by harry @ 12:30 AM CST [Link] [No Comments]

Tuesday, October 9, 2007

Gisteren vond alweer de inmiddels traditionele Kunst in de Kas manifestatie plaats, ditmaal in de kassen van Erica. Zelf exposeerde ik daar met 11 foto's. Er was weer erg veel publiek op de been, mede vanwege het fraaie weer. Helaas viel het me op dat veel bezoekers meer oog hadden voor de viooltjes op de grond en daarmee de getoonde foto's een beetje over het hoofd zagen. Deze papa met dochter zaten echter precies op de juiste hoogte en konden de foto's wel waarderen (toch Mike? ;-))
Posted by harry @ 12:01 AM CST [Link] [No Comments]

Monday, October 8, 2007

Dit jaar bestaat het Kadaster 175 jaar. In dat kader heeft zij afgelopen zaterdag op vele vestigingen in het land haar deuren voor het publiek geopend. Zelf was ik uiteraard aanwezig bij de Topografische Dienst Kadaster in Emmen waar ik een fotoreportage mocht maken van de activiteiten. De totale serie is te zien op mijn Oypo-account.Posted by harry @ 11:27 PM CST [Link]

Friday, October 5, 2007

Tijdens onze vakantie afgelopen zomer In Clermont-Ferrand bezochten we ook een uit zwarte lava opgetrokken gothische kathedraal genaamd de Cathédrale de Notre-Dame-de-l'Assomption. De lava is afkomstig uit het vulkanengebied daar ter plekke met als bekendste top de Puy de Dome.
Al die prachtige gebrandschilderde ramen gaven een fraai kleurenspel op muren en vloer.

Aanstaande zondag is weer de inmiddels traditionele "Kunst in de Kas" , ditmaal in Erica. Zelf zal ik daar exposeren met 10 werken. Ben je in de gelegenheid kom dan eens langs, het is altijd gezellig druk.

Posted by harry @ 11:49 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter